Оптика от ново поколение

В нашата оптика ще намерите качествени диоптрични рамки и стъкла, както и слънчеви очила на достъпни цени. Всички рамки, които предлагаме се внасят от официалните представителите на марките за България. От колкото се отнася за оптичните лещи, ние работим с водещи марки в тази област на световно ниво. (Optiswiss, Hoya, Maska Lens и други).

При нас ще намерите и водещите марки, които предлагат контактни лещи и разтвори за тях. От едномесечни или еднодневни лещи, всеки един вариант има предимства. Напасването на контактните лещи и консултация ще получите от нашите

Нашият професионален персонал е добре обучен и постоянно посещава научни и информационни форуми в сферата на оптика и пречупвателните науки. Следят новости и са в течение с новите продукти, които се предлагат и подобрениете спесификации на оптичните лещи – стъкла.

 

Успехът ни се дължи на компетентно и любезно обслужване на клиентите от оптици с дългогодишен професионален опит. Правилния подход към клиента осигурява нужната информация от страната на клиента. Именно тази информация ще ни доведе до правилния избор на вашите нови очила. Не всеки продукт е подходящ за всеки.

Ние гарантираме качествена изработка и монтаж на Вашите очила с съвремените апарати на фирма Huvitz, които използвайки новите 3D технологии за виртуална симулация на изрязването на стъклата, прецизно изрязват оптичните лещи по форма на рамката.

Също така ние разполагаме с модерен апарат за измерване на вашите стари очила. Когато вие сте доволни от оптичния резултат на вашите очила, но искате нова промяна с нова рамка, ние можем да изработим нови диоптрични стъкла за вашите нови очи, базирайки се на старите ви.

И не на последно място. Ние сме на среща да отговорим на всички ваши въпроси относно качеството на стъкла, които предлагаме и техните спецификации. Ще се радваме да ви разясним предимствата на вазможните покрития към стъклата, тяхната дебелина и възможността да потъмняват в слънчеви условия. Работим за вашето зрително щастие, доверете ни се.